2021 kommer att ge oss Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid

1
2021 kommer att ge oss Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid

Även om en helt omdesignad version av Mitsubishi Outlander kommer att göra sin debut i USA nästa år, kan amerikanerna behöva vänta ett år eller mer innan en ny version av Outlander Plug-In Hybrid kommer i den nya karossstilen.

På onsdagen tillkännagav Mitsubishi Motors North America en serie modelluppdateringar och introduktioner som kommer mellan nu och andra kvartalet 2021. Bland dem sa Mitsubishi officiellt att en “mekaniskt reviderad version” av nuvarande Outlander PHEV kommer att debutera i USA i fjärde kvartalet 2020, som 2021 års modell.

Även om Mitsubishi inte kunde bekräfta specifikationerna och arten av uppgraderingen, anser det vara mycket troligt att USA kommer att få den stegvis förbättrade versionen som kom till Europa för 2019, med ett större 2,4-liters inline-4-batteri och ett större 13,8 kWh-batteri. packa.

Med den nuvarande versionen på 12,0 kWh, förvänta dig att den förnyade PHEV-enheten ökar sin elektriska räckvidd på 22 mil till 24 eller 25 mil – fortfarande inte 42 mils Toyota RAV4 Prime-territorium, utan närmare. En kraftökning gjorde PHEV något snabbare för Europa med den förändringen, även om det är svårt att säga hur det kommer att påverka modellens 25 mpg EPA kombinerade hybridlägesbetyg i nuvarande form.

2021 Mitsubishi Outlander Plug In Hybrid 3

Separat bekräftade Mitsubishi att 2022 Outlander, som nyligen sågs testa i Kalifornien, ser ungefär ut som förra årets Engelberg Concept, kommer att anlända under andra kvartalet 2021. Mitsubishi kallade det ett spelförändrande fordon och bekräftade att nästa generations Outlander kommer att vara “större, djärvare och bättre än någonsin tidigare, och kommer att vara den tystaste och bäst utrustade Mitsubishi som någonsin sålts i USA”

Mitsubishi kommer att sälja den äldre karossmodellen plug-in hybrid tillsammans med den nya karossmodellen med icke-hybriddrivlinor under åtminstone det första året, sedan kommer PHEV att ansluta sig igen. Så det kan bli modellåret 2023, eller till och med senare innan Outlander PHEV anländer till USA i sin nya mer fashionabla form.

2021 Mitsubishi Outlander Plug In Hybrid 4

liknande inlägg

Leave a Reply