Bästa bilvårdsprogram som myCARFAX och Simply Auto

1
Bästa bilvårdsprogram som myCARFAX och Simply Auto

Det finns massor av bra program som hjälper dig att ta hand om din Kia-bil.

Appar kan hjälpa dig att hålla reda på allt från ett oljebyte till förfallo service och säkerhetsinspektion.

Kolla in några av de smartaste programmen för att ta hand om din bil i den här artikeln.

Nästan alla har en smartphone nuförtiden. Men hur många av er vet att ni kan använda smarta enheter för att ta hand om din Kia-bil?

Ja, du läste rätt. Det finns olika smarta program som kan hjälpa dig med bilvård.

Att hålla fordonen ordentligt underhållna och reparerade är ett måste för säker körning. Men det är inte alltid lätt att komma ihåg tiden för reparation eller underhåll av fordon, och det är här bilvårdsprogrammen kommer väl till pass.

Här är listan över de smartaste programmen för skötseln av Kia-bilar.

Carfax bilvård

Carfax bilvård är ett fantastiskt program som låter dig se servicehistorik och varningar också.

Den visar varningar för ett oljebyte, service som ska betalas, säkerhetsinspektion och mer. Med detta program kan du dessutom enkelt beräkna bränsle- och gaspåfyllningen i din bil. Den meddelar dig också om närmaste verkstäder eller bilservicecenter.

Så, Carfax bilvård är ett utmärkt verktyg som du kan använda för att ta väl hand om din bil. Det är lätt att installera på en smartphone och är också lätt att använda.

Helt enkelt Auto

Om du letar efter ett program som kan spåra bränsleabsorptionen hos en bil, då är Simply Auto ett utmärkt alternativ.

Den har en inbyggd GPS-funktion som låter dig spela in eller spåra körsträcka. Det är också en fantastisk app som låter användare spåra bränsleekonomin för sitt fordon.

Det bästa är att det är användbart för människor som äger elbilar. Du kan spåra i kilowatt-timmar (kWh).

myCARFAX

Letar du efter en bilunderhållsapp för att ta hand om ditt Kia-fordon? Om ja, då är myCARFAX något för dig.

Den håller rätt koll på din bils underhålls- och reparationsscheman. Detta håller dig påmind om vederbörligt underhåll och hjälper till att hålla bilen i gott skick.

Du måste installera det här verktyget på din telefon och registrera dig på det för att använda dess fantastiska funktioner. Vidare kan du logga historiken och detaljerna för upp till åtta bilar i den här appen. Det håller användarna uppdaterade med alla säkerhetsåterkallelser relaterade till deras bil.

Är du yrkesförare och vill ha en app för ditt företag för att ta hand om din Kia-bil? Om ja, kan du hitta företagsappar på sajter som www.saasgenius.com.

Här kan du söka efter önskad programvara för att öka din verksamhet. Oavsett om det är en bilaffär eller något annat kan du söka efter önskat program. Du kan till exempel välja LiveChat-verktyget för att erbjuda den bästa bilsupporten till dina kunder.

Slutord om bilvårdsprogram

Nu har du lärt dig om de innovativa programmen för att ta hand om bilen, så välj ett som passar dina behov. Att ha en bilapp kan också hjälpa dig med snabb bilreparation, underhåll och bränslespårning.

Se till att du väljer rätt program som är lätt att använda på dina smarta enheter och lätt att förstå också. (Fotokälla: Kia UK)

liknande inlägg

Leave a Reply