De bästa natursköna vägarna i New York

0
De bästa natursköna vägarna i New York

Visst, New York City verkar alltid få all kärlek men resten av New York, särskilt Catskill Mountains, förtjänar verkligen lite uppmärksamhet och kärlek från dem som älskar naturen. Faktum är att Catskills alltid har varit valet för New York-bor som behöver ta sig ut ur staden och ut i det bästa av Moder Natur.

Det finns få platser i nordost som erbjuder en mer dynamisk blandning av skyhöga vyer fyllda med frodiga skogar och forsande floder som Catskills. Åh, och det råkar bara erbjuda några otroliga körvägar också!

Redo att dyka in i de bästa natursköna bilvägarna i New York Catskills? Vi gör det.

Den stora slingan

Om du har tid för en hel dag att köra och utforska, är det att resa i hjärtat av Catskills på de många slingrande motorvägarna och bakvägarna mellan Hunter och Hancock ett fantastiskt sätt att tillbringa en dag. Det bästa med Catskills är det faktum att du bara kan gå vilse och utforska, men ändå alltid hamna tillbaka på vägen hem. Det uppmuntrar dig att utforska, njuta av landskapet och glömma att du är några timmar från metropolen New York City.

Ta av från Hunter Mountain Resort, runt Big Indian Wilderness och Slide Mountain-vildmarken till Catskills Scenic Byway, som följer Highway 28 för att sedan vidare till Route 30 längs Pepacton Reservoir, en av de största i Catskills. Stanna till i den pittoreska bergsbyn Downsville och beundra områdets många skogsbroar som korsar floder och bäckar.

Gå över till Highway 97 och gå tillbaka mot Hunter Mountain mot Roscoe och dess ikoniska, gammaldags restaurang för lunch och chatta med vänner. När du är klar, bege dig ut på Highway 17 och ta Highway 55 från Liberty tills du når Roundout Reservoir, där tar du en snabb omväg så att du kan njuta av den långa vägen runt Roundout och några av områdets fantastiska omkopplingsvägar sektioner.

Nästa stopp längs vägen är det ikoniska Peekamoose Blue Hole, ett måste att se i området. Denna lokala attraktion erbjuder orörda, blåa vatten som rinner från Rondout Creek för ett episkt badhål under de varmaste sommarmånaderna. Fortsätt på Highway 28 tills du når Highway 42, som skalar norrut mot Highway 23 och korsar Rip Van Winkle-bron samt den ikoniska Hudson River.

Det sista stoppet på denna gangbusters-turné i Catskills är Five State Lookout där du kan se White Mountains of New Hampshire, Green Mountains of Vermont, Berkshire Mountains of Massachusetts, Helderberg Mountains of New York och Connecticut Valley. från en utsiktsplats.

Den här rutten är den ultimata Catskills-upplevelsen och kommer att erbjuda förare vackra vägar, och om du råkar besöka på hösten kommer du att se några av de mest otroliga lövverk som kan tänkas.

Catskills Scenic Byway till NY-10 Loop

För en solid halvdagstur som tar dig över några av de mest ikoniska landskapen i Catskills, kan du inte missa Catskills Scenic Byway / NY-10 loop.

Börja i Hunter, anslut till Highway 28 och njut av en kort men kraftfull bilresa genom Slide Mountain Wilderness, Indian Head Wilderness, Big Indian Wilderness, Shandaken Wild Forest och Hunter-west Kill Wilderness. Fortsätt på Highway 30 vid avfarten, mot Pepacton Reservoir för några allvarligt krokiga och engagerande avsnitt längs vägen. Du kommer att borsta med gränsen till Pennsylvania innan du beger dig norrut för att ta Highway 10 på returvägen. Highway 10 är en fröjd att se när den rinner längs Delawarefloden förbi Catskill Mountain-städer som Delhi, Bloomville och Stanford.

Höstlöv i Catskill-bergen

För visningsalternativ för höstlövverk är denna rutt en av de absolut bästa du kan ta eftersom den rullar genom några av de natursköna kullarna i Catskills. För ultimata höstvisningsalternativ, försök att fotografera under den andra veckan i oktober och njut av några andra höstaktiviteter som en cider på Wayside Cider i Delhi till en av områdets många Oktoberfest- eller skördefester.

Den här rutten har inspirerat otaliga konstnärer och visionärer, och efter att ha tagit några kurvor längs denna otroliga väg tror vi att du kommer att förstå varför.

De största hitlåtarna

Om du bara har en kort tid på dig att besöka och utforska Catskills, är den 92 mil långa slingan från Hunter Mountain till Grahamsville och tillbaka genom Lexington ett måste för besökare i regionen.

Lämna Hunter Mountain, gå ner mot Catskills Scenic Byway på Highway 214 till den natursköna Hamlet of Phoenicia, där du och dina resesällskap kan kryssa genom antika gallerior eller kanske utforska den stora Woodlands State Park. Sedan, kryssa ner Highway 28 mot Grahamsville och glöm inte att kolla in Peekamoose Blue Hole på sommaren för ett snabbt tips. I Grahamsville tar du gamla Highway 47 och slingrar dig förbi stugor, resorter och läger som välkomnar besökare från både lokalt och långt borta.

I Shandaken, ta Highway 42 och slingra dig förbi några av de högsta punkterna i Catskills som Halcott Mountain och in på den ikoniska Highway 23 i Lexington där upptäcktsresande kan ge sig in i Hunter-West Kill Windlerness Area för en seriös bergsvandring. Innan du vet ordet av är du tillbaka på Hunter Mountain lunch och cocktail.

På cirka 2,5 timmar, denna resa packar in massor av kraft på en kort tidsperiod.

Catskills och Supercars går hand i hand

Oavsett om det är toppen av höstfärger eller värmen på sommaren, det finns få saker som är mer uppfriskande än en bilresa genom de häftiga Catskill-bergen.

Det enda som är bättre än själva körningen är vad du sitter bakom ratten i och på Open Road vill vi göra upplevelsen perfekt genom att erbjuda dig sitttid i en övertygad superbil. Våra guideturer ger dig möjlighet att köra fordon från Porsche, Ferrari, Lamborghini och mer på några av de mest härliga asfaltsbitarna i landet. Vackra bergsvyer, fantastiskt höstlövverk, ikoniska täckta broar och klagande superbilar? Kan du tänka dig ett bättre sätt att se Catskills? Det kan vi inte heller.

Vi ses på vägen!

Boka en bilresa

Inlägget The Best Scenic Drives in New York dök upp först på Xtreme Xperience.

liknande inlägg

Leave a Reply