De bästa vägarna i Sonoma Valley

2
De bästa vägarna i Sonoma Valley

Böljande, ekklädda kullar spetsade med gamla vingårdar och moderna vingårdar gör Sonoma Valley till en av de bästa platserna för roadtrip i Kalifornien.

Det säger något för låt oss vara ärliga här, Kalifornien är en av de vackraste och mest fantastiska platserna i hela landet och det finns gott om konkurrens om de bästa roadtrips i Kalifornien. Från skyhöga berg till utsträckta stränder, Kalifornien verkar verkligen ha allt, ändå står Sonoma Valley ensam som ett resmål som verkligen måste ses.

Vad många inte inser är att Sonoma Valley är känt för mycket mer än vinturer och cykelturer. Ja, detta fantastiska landskap som är en av de bästa vinproducerande regionerna i hela världen råkar också ha några körvägar i världsklass som slingrar sig igenom detta dramatiska landskap. Åh, och Sonoma råkar också ha en världsberömd racerbana undangömd i de dramatiska kullarna också.

Open Road-teamet är alltid på jakt efter den näst bästa platsen för att ge superbilskörning och efter ett nyligen besök i Sonoma Valley, ville vi erbjuda några stopp för din nästa körtur i Kalifornien.

Navarro Point Preserve och Scenic Trail

Om du vill känna att du verkligen är i utkanten av kontinenten, är Navarro Point Preserve and Scenic Trail ett måste att se på din nästa körtur i Kalifornien.

Navarro Point Preserve ligger strax utanför Highway 1 i den lilla staden Albion, och transporterar dig omedelbart tillbaka i tiden. För mil och mil finns det inget annat att se än naturens skönhet och prakt när den är som absolut bästa. Havsängar ligger på toppen av bluffar som har utsikt över platsen där Navarrofloden mynnar ut i det stora Stilla havet. Inte bara är destinationen helt fantastisk, utan processen att ta sig dit är, ja, hisnande.

En översikt över Navarro Point Preserve och Scenic Trail.
Foto: Californiabeaches.com

Highway 1 genom Mendocino county är en av dessa en gång i livet körningar. Att komma in från öst erbjuder en fantastisk förändring i landskapet när Highway 1 slingrar sig över de böljande kullarna och bryter sig loss när du närmar dig kusten och Navarro Point Preserve.

Även om leden till bluffen bara är 1,2 mil lång, finns det mycket att se på mycket kort tid. Ta en picknick, ta en plats och bara njut av det.

Sea Ranch (motorväg 1)

Om du är i områdena San Francisco eller Sonoma Valley är du skyldig dig själv en bilresa till Sea Ranch.

Sea Ranch, som ligger längs Sonoma Countys kustlinjes nordligaste del, är ett litet planerat samhälle med en distinkt Kalifornien-anda. Sea Ranch sträcker sig cirka tio mil i en av de mest natursköna delarna av Kaliforniens centrala kust. De flesta hem i området är semesterbostäder och besökare njuter av allt från världsberömda golfbanor till pittoreska matställen.

En översikt över Sea Ranch utanför Highway 1.

Sea Ranch ligger cirka 100 miles norr om San Francisco och cirka 2 timmar nordväst om Sonoma Valley, vilket gör den lättillgänglig för en dags bilresa. Så pittoresk och idyllisk som själva staden är, mycket av tjusningen med Sea Ranch är att åka dit. Oavsett om du kommer in över den vackra kustnära foten från Sonoma eller kör uppför den slingrande vördnaden för Highway 1, är körningen till Sea Ranch overklig.

Njut av bilresan och destinationen med denna episka roadtrip-plats i Kalifornien.

Lake Sonoma rekreationsområde

Lake Sonoma Recreation Area ligger precis vid Highway 128 (i sig en ikonisk bilresa) och Highway 101, och är en friluftsentusiasts dröm.

Gå norrut från Sonoma / Santa Rosa-området mot den gamla staden Geyserville med varma källor längs Highway 128. Längs denna vägsträcka slingrar du dig genom vingård efter vingård (över 100 för att vara exakt). Stanna i den lilla staden Geyserville och utforska de viktorianska stadskärnorna Cloverdale och Healdsburg. Slutligen, i slutet av vägen, tar du snabbt vänster för att stanna på 128 och slingrar dig uppför de ekbevuxna kullarna runt Lake Sonoma.

Lake Sonoma och det omgivande rekreationsområde erbjuder över 8000 hektar av en orörd sjö som är idealisk för båtliv, fiske, kajakpaddling eller SUP-användning. Ta en picknicklunch i närliggande Geyserville och njut av sjöns naturliga skönhet.

En översikt över Lake Sonomas rekreationsområde.
Foto: Sonomacounty.com

Sonoma Valley är bättre i en superbil

Från karga stränder till böljande kullar prickade med ekar och fantastiska sjöar, Sonoma-området är ett av de mest natursköna områdena i hela delstaten Kalifornien. Det enda som är bättre än att köra dessa vägar på din nästa roadtrip i Kalifornien är att göra det bakom ratten i en superbil. Låter det som en dröm? Open Road av Xtreme Xperience är här för att göra denna dröm till verklighet.

Superbilar som kör genom Sonoma Valley.

Du kommer att ha möjligheten att köra en mängd olika superbilar på de fantastiska vägarna i Sonoma Valley under en körtur i Kalifornien som är tillgodosedd för körentusiasten. Du kommer att stanna och uppskatta Sonoma-dalens prakt när du spränger igenom i bilar från märken som Ferrari, Porsche och Lamborghini. Från ett endagsäventyr till lyxdestinationer och stopp för flera nätter på några av de finaste hotellen i världen, det finns något för alla körentusiaster.

Så vad väntar du på? Boka din Open Road to Adventure idag!

Boka din upplevelse nu

Älskade att läsa om de bästa vägarna i Washington? Kolla in våra andra bloggar om de bästa körvägarna!

Bästa vägarna i Poconos

Minnesota: Landet med 10 000 stora körvägar

Bästa natursköna vägarna nära Phoenix

Bästa sätten att njuta av hösten i Georgia

Bästa natursköna vägarna nära Atlanta

Bästa vägarna i Michigan

Washingtons bästa körvägar

Colorados bästa vägar

Inlägget The Best Roads of Sonoma Valley dök upp först på Xtreme Xperience.

liknande inlägg

Leave a Reply