Kia Nightfall Edition 2023 – Vilka SUV-modeller erbjuder svarta sidor?

1
Kia Nightfall Edition 2023 – Vilka SUV-modeller erbjuder svarta sidor?

Kia-modeller med Nightfall Edition utrustningsnivå/paket.

Människor har en bestämd preferens när det kommer till fordonsfärger, men det är svårt att hävda att ingenting ser coolare ut än en mörklagd SUV. Det kan förklara varför Kia har lagt till Nightfall Edition till sitt SUV-sortiment i USA.

Fans av svarta fordon kommer att få en riktig kick av 2023 års Kia Nightfall Edition-sortiment, och med flera SUV-modeller att välja mellan finns det något för alla.

Om tanken på en släckt Kia SUV låter tilltalande, så undrar du förmodligen vilka Kia-modeller finns tillgängliga i Nightfall Edition för 2023 årsmodell.

Vi är här för att hjälpa till med det, så låt oss dela upp modellerna och vad du får med detta exklusiva paket.

2022 Kia Telluride Nightfall Edition

Om du vill ha 2022 Kia Telluride Nightfall Edition, måste du välja EX Premium eller SX trimnivå. Om du går den vägen får du det mörklagda paketet som innehåller följande exteriöregenskaper:

  • Glanssvart exteriörklädsel
  • 20-tums lättmetallfälgar med svart finish
  • Kia signaturgrill i svart finish
  • Nightfall Edition Kia-logotyper
  • Strålkastare och dimljus med svarta ramar

2022 Kia Sportage Nightfall Edition

2022 Kia Sportage har inte en utan två versioner att välja mellan, som är Nightfall Edition och Nightfall Edition Premium, där båda är tillgängliga på S-utförandenivå.

Båda alternativen levererar ett glanssvart galler med en pianosvart ram, svart emblem, pianosvarta sidotrösklar och glidplåtar, pianosvarta dimljusomslutningar och stötfångare och svarta satinfönsteromslutningar.

Flytta upp till Kia Sportage Nightfall Edition Premium-paket innebär att du får ännu fler tekniska funktioner än alla de redan laddade Sportage-modellerna.

2023 Kia Seltos Nightfall Edition

Kia Seltos Nightfall Edition i vit färg

Även om de ovannämnda fordonen båda är bra, kan de vara lite för stora för vissa. Om så är fallet, kanske du vill överväga 2023 Kia Seltos Nightfall Edition, som är ett mindre fordon. Seltos är en kompakt crossover som ser bra ut klädd i svart.

Seltos Nightfall Edition kommer att göras tillgänglig för 2022 års modell, och liksom de andra på den här listan kommer den med några coola designförbättrande funktioner som inkluderar följande:

  • Exklusiva 18-tums mattsvarta lättmetallfälgar
  • unik svart grill
  • robusta stående takräcke
  • robusta sidotrösklar

Bli mörk i en Kia Nightfall Edition-modeller

Kia Telluride var modellen som först dök upp som en Nightfall Edition-modell i USA. Framgången för den har orsakat Kia utökar sitt Nightfall-modellsortimentmed Seltos och Sportage som går med i den mörklagda klubben.

Som det ser ut nu är de tre modellerna som nämns i detta stycke de enda Kia-fordonen som kommer utrustade med Nightfall-paketet, men förhoppningen är att vi kommer att se ännu fler komma ut på marknaden under de kommande åren. Hur cool skulle en Kia Soul se ut som en Nightfall Edition?

Om du är redo att sätta dig bakom ratten på en av Nightfall Edition-modellerna men behöver veta lite mer, föreslår vi att du går till Kia-återförsäljaren i närheten för att kolla in en. Vi är ganska säkra på att du kommer att bli såld när du ser hur de ser ut.

liknande inlägg

Leave a Reply