Lamborghini avslöjade Huracan Evo RWD Spyder

1
Lamborghini avslöjade Huracan Evo RWD Spyder

Den italienska superbilstillverkaren Lamborghini har avslöjat Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder den 7 maj. Företaget har en lista över framgångsrika bilar som har vunnit mångas hjärtan runt om i världen. Lamborghinis nya modell skulle förväntas inte vara annorlunda.

Den nya modellen är en cabriolet. Huracan Evo RWD Spyder har en 5,2-liters naturligt aspirerad V10 som producerar imponerande 610 hk och 560 Nm i vridmoment som hjälper bilen att accelerera från 0-60 mph på bara 3,3 sekunder. Toppfarten är 200 miles per timme.

Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder är en specialversion av Huracan Evo som har AWD-funktionalitet. Huracan RWD är lättare med cirka 70 lbs. Men eftersom det är en cabriolet version av Huracan Evo går vikten upp något. Cabrioletbilar har en motor inuti som hjälper toppen att öppna och stänga. Denna extra vikt kommer att påverka bilens acceleration såväl som tjänstevikten. Lamborghini kan tackla detta genom att introducera fler kolfiberelement. Huracan Evo RWD Spyder kan också kosta lite mer än den vanliga versionen.

2020 Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder 9

Produktionen av Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder kommer att starta vid Sant’Agata Bolognese-fabriken inom kort. Anläggningen har varit nedlagd sedan mars när coronavirus-pandemin drabbade landet hårt. Den italienska regeringen hade stängt alla fabriker och fabriker som ett resultat. Nu när effekterna av sjukdomen har försvunnit är växterna redo att öppnas igen.

Det italienska företaget spelade också sin roll för att hjälpa regeringen att bekämpa viruset genom att flytta produktionen av vissa avdelningar för att tillverka visir, masker och skyddssatser för den medicinska personalen i Italien.

Det återstår att se om produktionsanläggningen kommer igång för fullt eller om produktionssiffrorna ökar successivt. Lamborghini har specialistarbetare som tillsammans med maskiner tillverkar ett Lamborghini-fordon. Företaget klarar sig inte utan sin personal eftersom de flesta som arbetar där har gjort det i evigheter och deras erfarenhet är mer värdefull för det italienska märket än att sälja sina superbilar.

Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder – Fotogalleri

liknande inlägg

Leave a Reply