Öppna frågor om den öppna vägen

1
Öppna frågor om den öppna vägen

Välkommen till Open Road

I över ett decennium har Xtreme Xperience erbjudit banupplevelser för superbilar till dem som letar efter livets spänning, men det var bara inte tillräckligt för oss. Som entusiaster är vi alltid ute efter att utöka våra erbjudanden för att få kontakt med fler människor på fler platser.

Så 2021 lanserade vi Open Road, en unik upplevelse som sätter förare bakom ratten i världens mest otroliga superbilar, på några av de mest natursköna vägarna i landet. Det här är inte bara några gamla natursköna vägar heller, det här är vägar som är handplockade för att vara lika utmanande som de är naturligt imponerande.

Att smälta samman en värld av superbilar och vackra naturomgivningar har genererat ett otroligt stort intresse och eftersom denna typ av upplevelse fortfarande är ny för de flesta, ville vi bryta ner det hela genom att täcka de vanligaste frågorna som vårt team får.

Så om du är redo att ge dig ut på den öppna vägen och få en upplevelse för livet, låt oss utforska!

F. Hur lång tid får jag köra?

Open Road erbjuder en mängd olika upplevelser beroende på hur mycket tid du vill spendera ute på Open Road.

Förare kan välja mellan körupplevelser på en timme, 2,5 timmar, en halv dag och en hel dag. Om du väljer en heldagsupplevelse tar vi dig också till lunch på en av regionens mest ikoniska platser.

När du väl bestämt dig för hur länge du vill stanna ute på den öppna vägen får du välja från vårt urval av otroliga superbilar. Du måste välja en favorit för upplevelserna på en och 2,5 timmar, men du kan välja att köra alla tre om du går för en halvdags- eller heldagsupplevelse!

Vår nuvarande flotta inkluderar en Ferrari 488 Spider, en Lamborghini Huracan Spyder och en Porsche GT3. Ja, du får ta dig till Open Road i ditt val av antingen en italiensk superbilscabriolet som får din ryggrad att pirra eller en tysk superbil som krossar alla förväntningar på hur en bil kan hantera och prestera på en öppen väg.

Det här driver nirvana!

F. Hur vet jag vilka rutter jag ska ta på turnén?

När du väl åker på den öppna vägen kommer vår ledande bil att se till att du inte går vilse eller vandrar utanför banan som vi noggrant har utformat. Kom ihåg att vårt team noggrant har spanat i regionen efter de perfekta vägarna och har designat hela upplevelsen för att se till att du får fullt utnyttjande av din superbils hanterings- och accelerationsförmåga. Dessutom kommer vi att se till att ta dig till några vackra naturliga platser längs vägen som tar andan ur dig.

Vi har också en följebil i slutet av packningen för att se till att vi håller ihop alla bilar och att ingen hamnar på efterkälken. Dessutom är varje enskild bil också utrustad med en walkie-talkie som gör det möjligt för alla besättningsmedlemmar och förare att kommunicera om det finns en flock får som korsar vägen, vägskräp eller andra intressanta situationer som kan uppstå när de korsar den öppna vägen .

F. Behöver jag bilförsäkring?

Ja, du behöver en bilförsäkring för att delta i ett Open Road-evenemang.

Förare är ansvariga för alla skador som uppstår under körupplevelsen och varje förare måste ha full täckningsförsäkring. Detta inkluderar ansvar, omfattande och kollision med en ansvarsgräns på minst $100 000. Senast en vecka innan de ger sig ut på den öppna vägen måste alla förare skicka in sin försäkringsdeklarationssida som tydligt visar försäkringsbolagets namn, försäkringsnummer och täckningsgränser.

Om din täckning inte uppfyller minimikravet för Open Road, kan du köpa ytterligare täckning med ditt försäkringsbolag innan du kör. Slutligen måste du vara 25 år för att ta del av körupplevelsen.

F. Vad händer om jag får en fortkörningsböter?

Lita på oss, vi vet hur frestande det är att skjuta ut en bil med över 600 hästkrafter på den öppna vägen, men om du bryter mot hastighetsgränsen och åker fast får du betala för varje biljett eller överträdelse som tas emot. Vi uppmuntrar människor att ha kul, men vi vill också hålla saker och ting säkra också, så använd sunt förnuft så kommer det att gå bra.

F. Kan jag ta med en passagerare?

Fan ja! Till skillnad från våra banupplevelser där en professionell körlärare behöver köra hagelgevär, är du välkommen att ta med en passagerare på ett Open Road-evenemang. Se bara till att din passagerare är nere för en spännande resa och är bra på att välja rätt musik för din resa (men låt oss vara ärliga, du kommer att ta in ljuden under huven).

F. Är bilarna manualer eller automater?

Titta, vi älskar den manuella växellådan men inte alla vet hur man kör en 3-pedaluppställning.

Eftersom vårt mål är att sätta alla i en superbil, behåller vi vår flotta som automat, men de flesta av dessa fordon kommer ändå bara på det sättet från fabriken. Det finns en anledning till att en Formel 1-bil inte använder en manuell växellåda! Lita på oss, när du väl känner hastigheten som dessa saker växlar med och känner slaget från en dubbelkopplingsväxellåda som slår i växeln, kommer du inte att missa den där 3-pedalinställningen ett dugg. Tja, kanske du kommer att göra det, men i nuläget kommer du verkligen inte att tänka på det.

Har du fortfarande frågor?

Om du fortfarande har frågor är du välkommen att kontakta vårt gästtjänstteam via e-post: [email protected], eller per telefon på 866.273.7727. Det finns en stor chans att vi kanske redan har svarat på dina frågor, så kolla in våra bloggar och vår FAQ-sida för att lära dig mer.

Vi ses ute på Öppen väg!

Hitta din enhet

Inlägget Öppna frågor om den öppna vägen dök upp först på Xtreme Xperience.

liknande inlägg

Leave a Reply