Supercar Tour kontra biluthyrning för en dag

2
Supercar Tour kontra biluthyrning för en dag

Exotisk biluthyrning är en av de mest bilcentrerade reseupplevelserna som en fordonsentusiast kan uppleva när han reser på en ny plats.

Från Ferrari-uthyrning till Porsche-uthyrning, superbiluthyrning kan alla verka likadana, men låt oss försäkra dig om att de inte är det. Om du är den typen av person som gillar att gå sin egen väg, kan en superbiluthyrning fungera bra för dig. Men om du vill ha en kurerad upplevelse, ledd av experter, finns det ett bättre alternativ för dig: superbilsturer.

Nyfiken på skillnaden mellan en superbilstur och någon gammal exotisk biluthyrningstjänst? Låt oss gå in i det.

Så du vill provköra en superbil…

Att äga en superbil är som att andas förvärmd luft.

För de som äger en kunde de inte föreställa sig det på något annat sätt, men för oss andra måste vi nöja oss med att bara stirra från trottoaren när de som kör förbi på sina miljarder hästkrafter. Inte bara är superbilar oöverkomligt dyra för de flesta att äga i första hand, utan de är otroligt dyra att underhålla. Från oljebyten till nya däck (som du behöver ganska ofta) är kostnaden för att äga en superbil extravagant.

Lyckligtvis svarade marknaden på önskemålen från fordonsentusiaster och företag som Turo och många andra började hyra ut superbilar till normala människor. Även om de kan vara dyra, gav det vanliga människor möjligheten att hyra ut bonafide superbilar för kostnaden av ett oljebyte eller en uppsättning däck och låta dem slita runt i hyresområdet med övergivenhet.

Superbiluthyrning och superbilsturer är inte samma saker, märk väl, så låt oss ta en titt på var och en.

Vad ingår i en Supercar-uthyrning?

Låt oss börja med dollar och cent. Om du vill hyra en superbil måste du höja kostnaden för hyran för hela dagen, även om du bara kör några timmar eller mindre. Det finns också en bensinladdning, vanligtvis baserad på hur många mil du kör superbilen. Leveransavgifter, lokala turismavgifter och en myriad av andra avgifter står också på bordet. Du kommer också att vilja köpa en tredjepartsförsäkring specifikt för din hyra eftersom de flesta människors försäkringar har gränser som skulle vara långt under vad det kan kosta att ersätta en superbil för en halv miljon dollar om du stoppar den i diket medan testa accelerationen.

De flesta superbiluthyrningar låter dig köra ett “obegränsat” antal miles, vilket är en slags felaktig benämning ändå, för hur långt kan du gå på några timmar? När nycklarna väl är i din hand, vart du går och hur du skjuter fordonet är upp till dig, så det är bättre att ha en plan eftersom den tiden och de milen kommer att ta slut mycket snabbare än du tror!

Vad får jag av en Supercar Tour

En superbilstur, även om den kan verka liknande, är ett helt annat djur.

Istället för att skicka iväg dig på en mystisk rundtur i din plats, som du förmodligen inte är bekant med ändå, erbjuder de dig en guidad resa. Istället för att rulla runt i rusningstid tar superbilsturer dig upp och bort från livlig trafik och till platser som erbjuder vacker natur och några av de bästa vägarna i regionen. Det är en fest för alla dina sinnen och de är designade för att länka dig och din bil till ett. I stället för att vandra utan en plan planeras alla rutterna för dig och det finns ingen extra kostnad för bensin eller mil.

Supercar-turer inkluderar ofta rutter nära platser du kan besöka, men kanske aldrig har hört talas om. Du kanske festar i Atlanta, men visste du att Georgia har några av de finaste vägarna i landet bara några kilometer från Atlanta? Vad sägs om Austin, Denver eller Chicago? Ja, var och en av dessa mycket turistade destinationer har primo-körvägar som du kanske helt enkelt har förbisett eller inte ens känt till. Det är precis därför en superbilsturné kan vara den livsbejakande, spelförändrande upplevelsen du letar efter på din nästa semester.

Bildkälla: Motortrend.com

Vad är den öppna vägen?

Open Road är som en superbilsturné på en annan nivå. Open Road, som ägs av upplevelseexperterna på spårdagen på Xtreme Xperience, har tagit fram de bästa vägarna på de bästa platserna runt om i landet för att ge en utvald upplevelse som låter dig uppleva en övertygad superbil på det sätt som den var tänkt att köras. Längs vägen kommer du att stanna och uppleva de bästa naturmiljöerna som detta land har att erbjuda. Från att se höstlöven som skiftar och förändras till klättring och nedåtgående dalar avskurna från vilda floder, Open Road träffar alla sinnen.

Till skillnad från en superbilsuthyrning har du möjlighet att köra inte en utan upp till tre superbilar under din tid med Open Road. Porsche GT3 RS, Lamborghini Huracan Spyder och Ferrari 488 Spider är de anmärkningsvärda fordonen som erbjuds för Open Road. Välj mellan 1 timmes, 2,5 timmars, halvdags- eller heldagsupplevelser för att helt skräddarsy och anpassa din Open Road-resa.

Du kommer att ha en chans att träffa andra bilentusiaster och resenärer längs vägen som delar din passion och livslust.

Turné med den öppna vägen

Om du är redo att uppleva en superbil på rätt sätt, finns Open Road för närvarande på 11 fantastiska platser över hela USA. Från skyhöga berg i Colorado till Arizonas vidsträckta öknar, vi är redo att omdefiniera dina förväntningar på vad en reseupplevelse kan vara genom att sätta dig bakom ratten i en bil som är designad för att spännande din själ på några av de vackraste vägarna i världen. Från korta, 2,5 timmar långa resor till spänningsturer hela dagen, Open Road är redo att ge dig en oförglömlig upplevelse. Lita på oss, när du väl sätter gasen på en av tre superbilar kommer du inte att kunna torka bort det flinet från ansiktet och du kommer att förändras för alltid.

Vi ses på Öppen väg.

Boka en bilresa

Inlägget Supercar Tour vs. Car Rental for a Day dök upp först på Xtreme Xperience.

liknande inlägg

Leave a Reply