Topp 5 Black Friday-presenter för bilälskare

0
Topp 5 Black Friday-presenter för bilälskare

Vad menar du att det är oktober?!

Ja, du läste rätt!

Det är officiellt semesterperiod och sommarens långa, varma nätter övergår till livligt tröjväder som ber om en varm kopp te och en god bok. Vet du vad det betyder mer? Just det, julhandelssäsongen är också här, inledd av alla shoppingdagars moder: Black Friday. Eftersom vi redan är långt in i oktober, är Black Friday drygt en månad borta, som kommer att vara här precis som den där.

Om du har en biltokig kille eller dam i ditt liv och du undrar vilka de bästa presentidéerna för bilälskare är, eller idéer på unika presenter till bilälskare, kan du bli lite förvirrad. När allt kommer omkring, alla har inte motorolja som pumpar genom deras ådror men inte oroa dig. Vi är här för att hjälpa dig!

På Xtreme Xperience är vi bilfanatiker, och vi har sammanställt en lista med presentidéer för bilkillar och tjejer som kommer att slå sockorna av alla bilfanatiker.

Här är de 5 bästa Black Friday-presenterna för bilälskare.

Bobblehead av dem som racerförare

De flesta av oss har sett bobblehead-figurer till salu på baseballmatcher, konserter eller andra storskaliga evenemang, men visste du att du kan få en skräddarsydd bobblehead för bilälskaren i ditt liv? Bobbleheads.com erbjuder en anpassad bobblehead-figur designad direkt från ett foto som du laddar upp till webbplatsen. Vad som är ännu bättre är att de kan designa bobblehead för att vara allt från en superhjälte till en racerförare.

Det stämmer, du kan skänka en skräddarsydd bobblehead av din favoritperson som racerbilsförare som de stolt kan visa på sitt kontor, i garaget, eller fan, direkt på sitt nattduksbord. För rena skratt och nostalgi finns det få presenter till en bilfanatiker som får dem att skratta och le lika mycket som den här.

Foto: bobbleheads.com

Biltvätt detaljsats

För att vara tydlig är städning en syssla för de flesta, men för bilälskare är bilstädning lika mycket en del av bilägandet som att köra den.

Att få tag i en hink och lite tvål under diskbänken kan tyckas vara ett sätt att få din bil gnistrande ren, men de som är insatta förstår att ta hand om din bils finish kräver specialprodukter som är designade för att säkert rengöra bilens finish utan skador. Förutom den rätta tvålen är bilrengöringsprodukter som tvättvantar och svampar också speciellt framtagna för att få bort smutsen utan att förstöra lacken.

En av de bästa presenterna för alla bilälskare är ett högkvalitativt rengöringspaket, och det finns få på marknaden bättre än de som säljs av Ammunition NYC. Dessa otroligt mångsidiga kit låter användare tvätta sin bil var som helst, när som helst med ett smart, slanglöst tvättkit. Ja, det betyder att den som älskar lägenhetsboende i ditt liv kan tvätta sin bil när som helst, var som helst utan att behöva ansluta till en slang!

Lita på oss, detta är en av de ultimata Black Friday-presenterna för bilälskare och de kommer att älska det.

En bild av Ammonycs bildetaljsatser
Foto: AmmoNYC

Spotify Car Thing

De flesta nya bilar har fördelen av inbyggd Android Auto eller Apple CarPlay, men hur är det med de som inte har en nyare bil?

Spotify är nytt Bil sak är en stor bit av teknik som hjälper till att modernisera en äldre bils infotainmentalternativ. Istället för att behöva koppla upp och manipulera appen på en iPhone eller Android-enhet stannar Car Thing kvar i bilen och fungerar med en smart ratt och pekskärm. Alla som någon gång har fumlat med en låsskärm eller försökt välja en viss låt eller podcast på Spotify känner till smärtan men Car Thing gör det enkelt. Car Thing ansluts till en bils stereo via Bluetooth, USB eller en gammaldags aux-kabel och ansluter till din telefon via Bluetooth. För lättlyssning när du är på språng blir du inte mycket bättre eller säkrare än Car Thing.

Priserna är anmärkningsvärt överkomliga för denna rena teknik och för alla som kör en äldre bil och inte vill uppgradera hela sin stereo, kan Spotifys Car Thing vara precis grejen.

Spotify's Car Thing för handsfree-musikval
Foto: Spotify

Modell Car Kits/LEGO av deras bil

Din bilälskande vän, familj eller kompis kanske älskar att visa sin bil på uppfarten men det kan vara lite mindre praktiskt att ta med den inomhus. Lyckligtvis, Modellbilar har ett enormt urval av modeller som ser lika autentiska ut som fullstorleksversionen, men som faktiskt får plats på hyllan på deras kontor. Dessa ser inte bara bra ut när de är färdiga, utan de är också en rolig och utmanande konstruktion. Kit finns för alla färdighetsnivåer från nybörjare till avancerade, med ett stort urval av val däremellan.

LEGO-märkta produkter tar saker upp till en annan nivå. Ta det här positivt galet Ferrari Daytona SP3 set från deras Technic-kollektion. Stor på LEGO hantverk och kreativitet, detta är ett av de mest unika sätten att visa och njuta av en kärlek till superbilar. Är detta den ultimata tekniska, nördiga Black Friday-bilälskarpresenten? Det tycker vi.

En Lego Ferrari
Foto: Lego.com

Xtreme Xperience

Okej, men om du vill ge den bilälskande vännen, familjemedlemmen eller partnern en Xperience som de aldrig kommer att glömma? När allt kommer omkring kan påtagliga gåvor vara fina minnen, men det finns inget som är som att ge gåvan rent adrenalin. För den ultimata Black Friday-presenten för bilälskare har Xtreme Xperience dig täckt med superbilskörupplevelser på de bästa banorna och vägarna i Amerika!

Våra superbilsupplevelser ger gåvan av sann hastighet. Bilälskaren i ditt liv kommer att kliva in i en superbil från märken som Ferrari, Porsche, Audi och Lamborghini, och få vägledning av våra erfarna körlärare för att tänja på gränserna och deras nerver. Från att spika toppar till att resa långt i tresiffriga hastigheter, deras puls kommer att bulta och deras nerver kommer att elektrifieras.

Xtreme Xperiences pallpaket körning på Sonoma Raceways bana

Gillar bilälskaren i ditt liv att resa? Boka en Open Road-turné! Vi tar superbilarna av banan och in på de bästa körvägarna i Amerika. Dessa destinationsäventyr blandar den natursköna skönheten på platser som Colorado Rockies eller North Georgia Mountains med en pulserande adrenalinkick på slingrande vägar som ber om dånet från en superbil. Ingenting blandar resor och adrenalin så här.

Open Road-rundturen i Colorado

Gör dig redo att spara upp till 30 % på hela vår webbplats! Prenumerera på vår e-postlista för tidig tillgång till de bästa Black Friday-erbjudandena den 24 oktober 2022. Offentlig tillgång börjar den 7 november, vilket ger dig några veckor på dig att välja ut de bästa erbjudandena vi har att erbjuda.

Vi ses på banan eller Open Road!

Hitta din enhet

Inlägget Topp 5 Black Friday-presenter för bilälskare dök upp först på Xtreme Xperience.

liknande inlägg

Leave a Reply